Nije važno posjedovati, već koristiti.

 

Prijenosna računala

od 149 kn
mjesečno

Kompletna računala

od 99 kn
mjesečno

Stolna računala

od 89 kn
mjesečno

Pisači

od 49 kn
mjesečno

itrent je nova usluga na hrvatskom informatičkom tržištu – najam informatičke opreme s jamstvom, održavanjem i ugovorima na proizvoljno dugi rok. Ustvari princip je kao „rent-a-car“  za informatičku opremu na kraće rokove, dok u slučaju dugoročnijih najmova jednostavno zamjenjuje kupovinu opreme, uz dodatne benefite održavanja i jamstva.

Opremu iznajmljujemo na periode od nekoliko dana (za potrebe raznih događanja, edukacija ili sl.), nekoliko tjedana, mjeseci, do maksimalno dvije godine. Našom uslugom dugoročnog najma s jamstvom i zamjenom neispravne opreme u roku 24h, potpuno zamjenjujemo potrebu korisnika za kupovinom opreme za potrebe tvrtke i plaćanjem održavanja iste.

Mi jamčimo svojom uslugom dugoročnog najma znatno niže troškove korištenja informatičke opreme od kupovine iste. Ugovori o najmu  su prilagođeni svakom, pa i najzahtjevnijem korisniku, te omogućuju raskid ugovorne obveze u bilo kojem trenutku, što daje još jedan plus ovakvom načinu korištenja IT opreme.

Uz te, višestruko povoljnije uvjete od svih dosadašnjih uvjeta na trzištu, vjerujemo da smo ovim načinom poslovanja otvorili potpuno drugačiji pogled na status informatičke opreme kod poslovnih korisnika.

 

Nije važno posjedovati, već koristiti.


Takvo razmišljanje već je prisutno kod građana i tvrtki u Hrvatskoj – pri nabavci strojeva i vozila, dok u domeni nabave informatičke opreme mi smo među prvima koji uz maksimalno fleksibilne uvjete nudimo takvu uslugu.

Ovu uslugu nudimo isključivo s vodećim svjetskim proizvođačima informatičke opreme (HP, IBM-Lenovo, DELL..) i u svakom trenutku u mogućnosti je ponuditi lepezu opreme koja zadovoljava najviše standarde i potrebe korisnika.

Primjer:


….novo Brandname računalo s LCD monitorom i operativnim sustavom ima cijenu oko 5.000 kn i više. Održavanje dodatno, onsite popravak 24h/5god = minimalno 3.000 kn. Računalo slične klase u najmu kod Bolje ideje košta mjesečno od 100kn uz ugovor o najmu na 24mj. Nakon 24 mj. nastavljamo najam uz zamjenu računala za noviji model po istim ili povoljnijim uvjetima. U tih 100 kn je uključeno jamstvo za cijelo vrijeme trajanja najma i zamjena neispravnog računala u roku od 24h.
Računicu isplativosti radimo na bazi 5 godina korištenja što smatramo maksimalnim razumnim vijekom za eksploataciju računala. (Realno je čak i malo kraće od toga jer je računalo u petoj godini korištenja najčešće zastarjelo, sporo i podložno kvarovima.)
Cijena računala preko Bolje ideje s održavanjem je 6.000kn u 60 mj. Cijena računala ako ga se kupi i plati dodatno jamstvo je oko 8000kn. Dakle, razlika u iznosu je oko 40% u korist najma računala, ne računajući cijenu kapitala koja nije zanemariva, a kapital je nakon kupovine vezan. Također je važno da kod najma preko Bolje ideje korisnik može opremu vratiti kad god hoće bez penala (plaća samo za stvarni rok korištenja).

 

Malo matematike


[wptg_comparison_table id=”2″]

Pošaljite upit danas i počnite koristiti opremu već sutra.

 


 

 

1 komada