Prospera CRM - rješenje koje ste oduvijek trebali.

Sve informacije na jednom mjestu.

  • klijenti
  • kontakti
  • sastanci
  • zadaci
  • pozivi
  • emailovi…

Jednostavan pregled.

Sve bitno za učinkovito odlučivanje i upravljanje prikazano na kontrolnoj ploči.
Ne propustite bitne pozive, zadatke ili sastanke.
Email obavještavanje za sve aktivnosti.

Integracija sa MS Outlook.

Vrlo jednostavno povezivanje podataka i informacija s Outlookom:

  • email
  • kontakti
  • kalendar
  • zadaci

Dostupno na svim mobilnim uređajima

Responsive dizajn = neovisan o platformi telefona!
Korištenje kompletnog sustava moguće na svim mobilnim uređajima.

BESPLATNO TESTIRANJE

30 dana – sve funkcionalnosti!
Bez ikakve obveze.
Bez rizika.

%

WEB baziran

%

mobile kompatibilan

%

prilagodljiv Vama

Najbolji alat za rješavanje reklamacija

Reklamacija ili pritužba klijenta. Ovo je nešto što nitko ne želi, ali se događa svima. A u tom slučaju od velike je važnosti takav slučaj riješiti u najkraćem mogućem roku i na najprofesionalniji mogući način. Jer time pokazujete svoju brigu o svojim klijentima i kupcima, kao i profesionalno posloženo poslovanje što doprinosi imidžu Vašeg poslovanja.

Učinkovito, profesionalno i brzo riješen prigovor ili reklamacija klijenta vrlo često nezadovoljnog klijenta pretvara u vrlo zadovoljnog, jer na taj način klijenti i kupci osjećaju da za njih postoji profesionalna podrška koja će riješiti svaki njihov problem s uslugom ili proizvodom koji su nabavili od Vas. Takav, zadovoljan klijent ili kupac, je vrlo često najbolja reklama za nove klijente ili kupce…

Prospera CRM će Vam puno pomoći kako bi znatno učinkovitije upravljali procesom rješavanja reklamacija!

DOGOVORITE BESPLATNO SAVJETOVANJE

 

Centralno mjesto za razmjenu informacija

Tijekom obavljanja svojeg posla svi djelatnici raspolažu, generiraju i prikupljaju razne informacije koje su vrlo bitne za učinkovito upravljanje poslovanjem. Informacije su SVE što se dešava: telefonski pozivi, dokumenti, sastanci, zadaci, pritužbe klijenata… SVE.

Vrlo često te informacije se pojedinačno možda čine nebitne, ali za nekog drugog one su vrlo bitan dio kompletne slagalice i od velike važnosti za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.

Iz tog razloga vrlo je bitno sve informacije prikupljati sustavno, na jednom mjestu i njima upravljati na način da se maksimalno iskoriste za povećanje efikasnosti poslovanja i nivoa kvalitete.

Prospera CRM je jedinstvena platforma koja omogućava učinkovito upravljanje svim ovim informacijama.

BESPLATNO TESTIRAJTE ODMAH

 

Jednostavan i brz pristup

Informacija. U današnje vrijeme je to jedna od najvrednijih stvari kojom poduzetnik raspolaže.

Jer kvalitetna informacija u pravom trenutku omogućava vrlo profitabilne i uspješne poslovne odluke.

Sigurno ste se našli u situaciji kad ste trebali donijeti neku važnu poslovnu odluku, a niste biti apsolutno sigurni u njenu ispravnost jer u tom trenutku niste raspolagali svim informacijama koje su Vam bile potrebne kako bi bili sigurni u ispravnost odluke. Ili pak niste znali na koji način najbrže i najjednostavnije doći do potrebnih informacija i podataka. Prospera CRM sustav Vam omogućava jednostavan pristup svim potrebnim informacijama u bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu i u bilo kojem obliku.

Prospera CRM će postati Vaš najbolji i najpouzdaniji suradnik!

DOGOVORITE BESPLATNO SAVJETOVANJE

CRM – alat za održivu kvalitetu i rast poslovanja

Učinkovito upravljanje odnosima i aktivnostima s Vašim klijentima jedan je od najbitnijih preduvjeta za održivi rast uspješnog poslovanja i održavanje kvalitete u današnjem vrlo okrutnom i dinamičnom okruženju kad konkurencija ne spava i koristi se svim raspoloživim sredstvima kako bi preuzela klijente. Ako se bavite uslugama ili prodajom, onda znate koliko je važno kvalitetno voditi skrb o svojim klijentima i kupcima, pravovremeno odgovoriti na sva njihova pitanja i zahtjeve, riješiti sve eventualne pritužbe ODMAH ili u najkraćem mogućem roku.

BESPLATNO TESTIRAJTE ODMAH

Besplatno savjetovanje