Prospera DMS sustav za upravljanje dokumentima i procesima

R

Jednostavan za korištenje

Prospera DMS sustav za upravljanje dokumentima je vrlo jednostavan za korištenje čak i za apsolutne početnike. Korisničko sučelje prilagođeno je za svakog korisnika.

jednostavna kontrola pristupa

Spremite sve dokumente u siguran sustav pohrane i kontrolirajte za svaki dokument, tip dokumenta ili korisnika nivo pristupa i dopuštene aktivnosti.

lako pristupačan svugdje

Zbog svojeg responzivnog dizajna, Prospera DMS sustav je lako i jednostavno pristupačan na svim platformama i uređajima, uključujući mobilne uređaje.

pametna investicija

Veća kvaliteta poslovanja + ušteda u vremenu + smanjenje mogućnosti pogrešaka i izgubljenih podataka + bez inicijalne investicije = Prospera DMS je pametna investicija.

Dokumenti dostupni svugdje i u svakom trenutku

Zahvaljujući potpuno responzivnom dizajnu, sustav je lako dostupan na svim platformama i uređajima, bez potrebe instalacija bilo kakvih dodatnih aplikacija – dovoljna je internet konekcija.

Moguće je postavljanje automatskog obavještavanja o svim događanjima s dokumentima ili mapama u kojima se dokumenti nalaze. Npr. kad se u neku mapu spremi novi dokument, možete primiti obavijest o tome ili ukoliko trebate odraditi neku aktivnost unutar procesa, također će Vas sustav sam o tome obavijestiti.

Potpuna kontrola procesa vezanih uz dokumente

Ugrađeni sustav kontrole procesa na vrlo jednostavan i transparentan način osigurava pravovremenu i sustavnu obradu svih dokumenata, odnosno aktivnosti vezanih uz njih, na način da sustav kontrolira provedbu procesa i obavještava/podsjeća korisnike o potrebi neke aktivnosti.

Na ovaj način dokumenti više neće ostati neobrađeni ili nepotpuno obrađeni zbog ljudskog faktora ili iz nekog drugog razloga.

Svi procesi definiraju se u cijelosti prema Vašim potrebama i zahtjevima, tako da su potpuno prilagođeni uvjetima i procesima poslovanja Vaše tvrtke.

Povezivanje dokumenata = ušteda vremena

Radi mogućnosti međusobnog povezivanja dokumenata osiguravate logičnu i praktičnu organizaciju dokumenata čime pak uvelike olakšavate pretraživanje i pronalazak dokumenata.

Ovakvim pristupom organizaciji i upravljanju dokumentima štedite dosta vremena i omogućavate djelatnicima da vrlo brzo i lako dođu do svih informacije koje im trebaju za obavljanje posla.

Besplatno testiranje